Solucions de software de gestió

SOFTWARE DE GESTIÓ PER ASSESSORIES I DESPATXOS PROFESSIONALS

La solució de gestió que optimitza totes les àrees del teu despatx.

Facilita la gestió de la teva activitat des d’un únic entorn de treball, integrant el millor software per assessories fiscals, comptables i laborals, continguts especialitzats, formació i serveis.

a3 ASESOR  maximitza la productivitat, l’eficiència i la rendibilitat del teu despatx des d’una mateixa interface, oferint-te una visió global i única del teu negoci.

AVANTATGES

INTEGRAL

Cobreix totes les àrees de negoci: laboral, fiscal, comptable i de gestió. Des d’un mateix punt accedeixes a la informació unificada dels teus clients.

COL·LABORATIU

Amb eines integrades que et permeten compartir la informació i documentació amb els teus clients i establir una relació col·laborativa amb ells.

RENTABLE

Guanya eficiència i rendibilitat, estalvia temps i ofereix serveis de valor als teus clients amb total seguretat.

INNOVADOR

Més de 150.000 hores de R + D cada any garanteixen la seva adequació als canvis legals i l’evolució tecnològica que el teu despatx necessita.

A LA TEVA MIDA

3ASESOR s’adapta a la mida i a les necessitats de la teva assessoria i t’ofereix solucions integrades per a cada àrea d’activitat i en diferents versions.

FUNCIONALITATS

VISIÓ ÚNICA DEL CLIENT

Des d’una mateixa pantalla disposes de les dades identificatives, laborals, fiscals, comptables i de facturació, tant per a la consulta com per a la seva gestió.

GESTIÓ D’USUARIS

Tu mateix defineixes els perfils d’accés a clients, programes i eines de gestió segons les teves necessitats de confidencialitat.

GESTOR DE CAMPANYES

Amb a3ASESOR gestiones les campanyes periòdiques del teu despatx mitjançant l’enviament de comunicats als teus clients, de forma ràpida i senzilla.

CONTROL D’IMPOSTOS

En una única pantalla tens la informació dels diferents impostos del teu client, comprovant el seu estat i import. També tens un accés directe a la consulta íntegra de l’AEAT.

SISTEMA DE CERCA AVANÇADA

Amb múltiples criteris de cerca per facilitar-te una ràpida obtenció de la informació del teu client.

INTEGRAT AMB OUTLOOK

Permet la importació i exportació de tots els contactes.

ENTORN DE TREBALL INTEGRAT

Accedeix des d’un mateix punt a totes les aplicacions del despatx.

SOFTWARE DE GESTIÓ PER AUTÒNOMS I EMPRESES

a3ERP t’ofereix en temps real una visió global, el control i traçabilitat de tots els processos productius i administratius de la teva empresa, garantint una gestió eficient, ja que optimitza recursos, simplifica i automatitza processos i et facilita la presa de decisions.

a3ERP permet una gestió unificada de les diferents àrees de l’empresa (laboral, comercial, compres, logística, producció i financera). A més, s’adapta a cada empresa amb diferents versions que responen a les seves diferents necessitats i a qualsevol sector d’activitat.

AVANTATGES

GLOBAL

Gestiona totes les àrees de la teva empresa de forma fàcil i àgil, augmentant la productivitat i l’eficiència, reduint costos i guanyant competitivitat.

ESCALABLE

Pot créixer en funcionalitats i llocs de treball al ritme en que la teva empresa ho requereixi, sense haver de canviar de sistema d’ERP.

ADAPTABLE

Ajustable a les necessitats de la teva activitat, de la teva gestió i a les particularitats de la teva empresa.

INFORMACIÓ EN TEMPS REAL

Pots conèixer al moment l’estat real de la teva empresa en totes les àrees, ajudant-te a prendre les decisions més adequades.

A LA TEVA MIDA

a3ERP és el programari ERP preparat per adaptar-se a les teves necessitats, siguis autònom, micropyme o pime. Amb mòduls d’àrees concretes de l’empresa i aplicacions que responen a les especificitats de cada sector d’activitat.

FUNCIONALITATS

FACTURACIÓ

La generació de pressupostos, comandes i factures està completament automatitzada. Tarifes, polítiques de preus, comissions, condicions de lliurament, etc. formen part de les àmplies funcionalitats que t’oferim per a un complet control de la facturació de la teva empresa.

GESTIÓ DE MAGATZEM

L’eficiència en la gestió logística que t’ofereix a3ERP et permet gestionar i controlar l’estat del teu magatzem en temps real, reduint costos i guanyant efectivitat.

ANÀLISI DE NEGOCI

a3ERP inclou una potent eina de Business Intelligence perquè puguis identificar necessitats, definir prioritats, avaluar solucions i ajudar-te a prendre les millors decisions per a la teva empresa, i, sempre en temps real.

SOFTWARE DE GESTIÓ PER ASSESSORIES I DESPATXOS PROFESSIONALS

SOFTWARE DE GESTIÓ PER AUTÒNOMS I EMPRESES