QUÈ EN PENSA EL CLIENT?

Estem molt satisfets amb el servei de consultoria que ens ofereix AT infoserveis. L’assessorament que ens dona sempre està orientat a la millor solució evitant despeses innecessàries, sempre s’adapten a les nostres necessitats. El servei d’atenció al client és molt ràpid i el telemanteniment ens funciona molt bé. AT infoserveis ens ha desenvolupat les aplicacions necessàries al programa de gestió que ja teniem, i en aquest sentit, capten molt bé la idea, i les solucions desenvolupades, són molt efectives.

Àngels González

Gerent

PROBLEMÀTICA

Empresa que ha experimentat un gran creixement en els útims tres anys el tamany de la organització no els permet tenir un informàtic en plantilla per les seves múltiples necessitats.

SOLUCIONS APORTADES

Desenvolupament de programa de gestió desenvolupat ‘a mida’ per les seves necessitats específiques.

Configuració d’escriptori remot per a tots els usuaris de manera que cap d’ells depèn del lloc de treball on es troba ubicat l’ordinador i pot treballar remotament a través d’una connexió de seguretat (VPN).

BENEFICIS ACONSEGUITS

L’empresa disposa de tots els informàtics que necessita sense tenir-ne cap en plantilla. Alt nivell d’implicació d’at en la gestió de l’empresa, el que facilita moltíssim la incorporació de nou personal, que nosaltres formem a tots els nivells.

MÉS SERVEIS QUE DONA AT A AQUEST CLIENT

Gestió de totes les incidències informàtiques tant mitjançant el telemanteniment com de forma presencial.

Gestió i control de les copies de seguretat de dades de l’empresa.

ALTRES CASOS D’ÈXIT